Skip to main content

Jag fick ett mail.

En förfrågan om att medverka som föreläsare.

Lyfta värdegrunder för organisationen.

Självklart.

Eva – min kontaktman avslutade vår mailkonversation med följande ord:

”Jag ser verkligen fram mot att få privilegiet att lyssna till dig igen. Många föreläsare har passerat genom åren och de flesta har lämnat avtryck i mer eller mindre utsträckning men din där i Norrköping var något extra. Som jag nämnde för dig tidigare i telefonen ”snodde” jag också ”din ballong” när jag och en kollega höll i de årets utbildningar i värdegrund.”

Eva Jansson

Kvalitetssamordnare

Stora sköndal

Det var för 15 år sedan.

Visar kraften i enkla illustrationer.

Visar kraften i storyn berättelsens kraft.

Visar kraften i att inte bara nå ut, utan även in.

Efter 15 år.

Tack Eva.

För dina fina ord